213 Indonesie

Fotodokumentace

Organizátor zájezdu - cestovní kancelář Vikend.

Termín 1.7.2013 - 22.7.2013


  1. den Odlet z Prahy
  2. den Přílet do Jakarty, přelet do Yogyakarty, transfer do hotelu
  3. den Památky v centru, úžasný chrám Prambanangv
  4. den Unikátní chrám Borobudur, přejezd k „třitsícovému“ vulkánu Mt: Lawu, prohlídka chrámu Candí Ceto s úžasnou polohou, vycházka malebnou krajinou k vodopádu, ubytování horské městečko Sarangan
  5. den Busem do Passu Cemoro Sewu (1826 mnm), namáhavá tůra na vrchol Mt. Kawu (3265 mnm), vedená místním průvodcem. Návrat do hotelu.
  6. den: Přesun na východ, palza u vodopádu Sedudo, nocleh Kediri.
  7. den Čínný vulkán Mt. Kelud, vokruh po úžasných vyhlídkách, relaxace v horkých jezirkách, nocleh Malang.
  8. den NP Bromo-Semeru. Busem k vyhlídce, džípy přes kalderu. Ha protější hřeben, výstup na kráter Bromo (2329 mnm), nocleh Bondowoso.
  9. den Výstup od na čínný masív ljen Plateau (2368 mnm), výstup na okraj kouřicího kráteru, na nejvyšší vyhlídku s nádherným pohledem na barevný kráter a tyrkysově modné jezirko. Stejný hotel
  10. den Busem ke trajektu na Bali, trajekt, ubytování u pláže. Lovina Beach na severu ostrova, odpolední volno k rekreaci
  11. den Okruh severem ostrova. Vodopád Gitgit, vyhlídka na jezero Buyan, posvátný chrám Ulan Danu u jezera Bratan, omamná hudba hinduist. orchestru, nýžová políčka, vodopád Munduk, stejný hotel
  12. den Volný den u moře k rekreaci, stejný hotel.
  13. den Přejezd na jižní stranu ostrova, vyhlídka v Peneokanu na vulkán Mt. Batur, polední pauza ve vyhlídkové restauraci, odpoledne chrám Besakih, nocleh Klungkung.
  14. den Okruh po střední části ostrova, skalní templ Kawi, park s pozorováním malých opiček - makaků Monkey Forest, kouzelný ternpl na tesech Tanah Lot. nocleh u špičkové pláže Legian Beach.
  15. den Dopoledne volno k rekreaci, odpoledne tempil Ulu Watu, působvý západ slunce pozorovaný z útesů chrámu, nocleh ve stejném hotelu.
  16. den Volno k odpočinku na pláží. Odpoledne přelet na ostrov
  17. den Busem na západ ostrova Pago, vyhlídka, koupání a restaurace, kde „ugrilují nejlepší rybu v Indonésii“, NP Mt. Kelimutu výstup na vyhlídky do kaldery vulkánu se tříbarevnými jezery v kráterech. Nocleh v největším městě ostrova Ende.
  18. den Dál ostrovem na západ, pauza v Bajawě, odpoledne vycházka vedená místním průvodcem po tradičních vesnicích, obklopených džunglí nebo nýžovými poli, nocleh Bajawa.
  19. den: Dál na západ, zastávky na výhledech, pauza Ruteng, jeskyní komplex Batu Cermin. Nocleh Labuan Bajo.
  20. den Výlet najatou lodí na ostrov Rinca. Procházka s místním průvodcem za až třímetrovými ještěry -- draky. Při návratu návštěva pohárkového ostrůvku s koupaním.
  21. den Přelet do Denpasaru, v nosci odlet do Soulu (Korejská republika)
  22. den Odlet ze Soulu dp Prahy.

© by Ivan Kudláček, 2023 - 2024. All Rights Reserved. Built with Typemill.